Onkohan tämä koira tehnyt pahojaan?

Ohhoh! · Stara.fi

Koirilla on joskus tapana nauttia herkkuja omine lupineen isäntäväen ollessa poissa kotoa. Koirien ilmeet ja eleet paljastavat kuitenkin usein nopeasti, että jotain pahaa on tullut tehtyä. Nyt tällaisesta on saatu hauska esimerkki.

Herkut suihinsa ahmineen koiran rankaiseminen vaikeutuu huomattavasti, mikäli samassa taloudessa on koiria enemmän kuin yksi. Nyt verkossa nähdään kuitenkin video, jossa isännän on ratkaistava kumpi perheen kultaisista noutajista on vastuussa lattialta tyhjänä löytyneestä herkkupaketista. Syyllinen selviää nimittäin nopeasti, kun toinen koirista ei voisi olla enempää syyllisen näköinen. Rangaistukseksi katuvainen ihmisen paras ystävä joutuukin jäähylle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat