Natalie Portmanin rinnat paisutettiin photoshopilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Hollywoodissa jaettiin jälleen Oscar-palkinnot, joista arvokkaimpiin lukeutuvan parhaan naispääosan pystin sai Natalie Portman roolistaan elokuvasta The Black Swan. Seuraavaksi Portman nähdään elokuvassa Your Highness, jonka trailerista hänen paljas peppunsa jouduttiin jo aiemmin sensuroimaan.

Trailerissa Natalie esiintyi puolialastomana riisumassa itseään rannalla. Mainos kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia. Siksi Portmanin takapuolen päälle lisättiin kuvankäsittelyllä bikinien alaosa. Nyt saman elokuvan mainosjuliste on julkaistu, ja siinä Natalien rintavarustus on kasvatettu digitaalisesti huomattavasti aitoa muhkeammaksi. Muutama vuosi sitten Keira Knightley suuttui, kun hänen rintojaan suurennettiin Kuningas Arthur -elokuvan mainokseen ilman lupaa.

Natalie Portman

Ennen Oscariaan Natalie Portman palkittiin The Black Swan -roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla. Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle. Suosikkinäyttelijä on ollut kuluneen talven aikana runsaasti otsikoissa uusien elokuvarooliensa merkeissä.