Keira Knightley suuttui rintojensa suurentamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Keira Knightley on kertonut kauhistuneensa, kun hän näki Kuningas Arthur -elokuvan markkinointikäyttöön tarkoitetut valokuvat. Niissä hänen rintojaan oli nimittäin suurennettu huomattavasti kuvankäsittelyllä.

Pirates Of The Caribbean -tähti antoi studiopomoille luvan suurentaa rintojaan, mutta oli silti kauhistunut lopputuloksesta.

– Ne eivät todellakaan olleet minun rintani. Muistan mielenkiintoisen keskustelun, jossa he sanoivat haluavansa suurentaa hieman rintojani ja että saisin hyväksyä lopputuloksen. Annoin siihen luvan, koska minulle se oli aivan sama, Keira kertoi Contactmusic -julkaisulle.

Knightley oli yllättynyt kuullessaan, että vartalon digitaalinen muokkaus oli yleinen tapa amerikkalaisissa julkaisuissa.

– Olin erään lehden kansijutussa ja minulle selvisi, että et voi olla kannessa ilman, että sinulla on vähintään c-kupin rinnat. Ilmeisesti he ovat tehneet markkinointitutkimusta ja huomanneet, että naiset haluavat nähdä vähintään c-kupin rinnat muilla naisilla. Eikö se olekin hullua? Siksi he suurensivat myös minun rintani, Keira valittelee.