Facebook: ”Arto Länsman on suhteessa käyttäjän Tiina Kurki kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen aviomiehensä Arto Länsman ovat tarjonneet suomalaisille varsin värikästä menoa taannoisten häidensä jälkeen. Heidät on nähty tappelemassa verisesti jo useammankin kerran, ja molemmat ovat vuoroillaan jättäneet myös avioerohakemukset.

Viime viikolla Johanna Tukiainen ilmoitti eron olevan lopullinen, eli avioliitto kesti vain reilut pari viikkoa. Nyt myös Arto Länsman on ilmoittanut omalla tavallaan avioliiton olevan hänen osaltaan ohi. Arto nimittäin ilmoitti Facebook-profiilissaan lauantaina, että ”ei ole enää naimisissa, vaan sinkku”. Jo kolmen tunnin kuluttua hän muutti yhteisöpalvelun suhdestatustaan uudelleen, ja tällä kertaa mies ilmoitti olevansa ”avoimessa suhteessa”.

Sittemmin hän lisäsi myös kumppaninsa nimen, joka ei ollut suinkaan Johanna Tukiainen, vaan käyttäjä nimeltä Tiina Kurki. Päivitykseen liittyvässä keskustelussa Kurki kertoo, että ei käytä suuria määriä alkoholia eikä myöskään polta. Samalla parisuhteen muutos on saanut Arton Facebook-kavereilta runsaasti tukea.