Johanna Tukiainen paljasti miksi joutui menemään naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohujulkkis Johanna Tukiainen avioitui helmikuun lopussa Saariselällä. Moni veikkasi ennen vihkimistä, että häitä ei tule, sillä Tukiainen ei ollut televisiohaastatteluissa kovinkaan innostunut avioitumisesta miehensä Arto Länsmanin kanssa. Monet siis yllättyivät, kun pappi lopulta siunasikin heidät avioliittoon.

Nyt Johanna Tukiainen on paljastanut blogissaan todellisen syyn naimisiinmenolle. Kyseessä oli nimittäin häitä koskeva sopimus, jonka Tukiainen oli allekirjoittanut jo etukäteen. Julkisuudessa on aiemminkin epäilty jonkinlaisen sopimuksen olemassaoloa, mutta vasta nyt kohujulkkis itse vahvisti asian. Samalla Johanna Tukiainen paljasti että hän olisi joutunut maksamaan sopimussakkona korvauksia, mikäli häitä ei olisi lopulta tullutkaan.

– No jos olisin ollut yksityishenkilö, enkä julkisuuden henkilö, meillä ei olisi ollut tiettyjä sopimussakkoja eikä tiettyjä sopimuksia koskien häitämme, niin olisin peruuttanut ne jo aiemmin, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Kohujulkkis ei vielä paljastanut minkä tahon – todennäköisesti lehden – kanssa sopimus oli tehty.