Seiska sensuroi Johanna Tukiaisen blogia – Tuksu kertoo nyt oman versionsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut taannoisten häidensä jälkeen useita kertoja otsikoissa riideltyään rajusti tuoreen aviomiehen kanssa. Tapahtumia tullaan todennäköisesti puimaan myöhemmin myös oikeudessa. Nyt Johanna kertoo Seiskan sensuroineen hänen blogiaan ja kertoneen tapahtumista virheellisesti.

– Huomasin että uusimasta Seiskan blogistani on otettu yksi lause kokonaan pois. Eli kaikille ihmisille tiedoksi, en vain ”huvikseni” purrut Artoa poskesta, eikä se todellakaan sattunut missään ravintolassa. Arto tuli luokseni noin kello 5.30 aamulla ympärikännissä ja kertoi olleensa Sohossa Helsingissä aamuyön (kaikki tietävät mistä paikasta on kyse…). Sitten hän änkesi viereeni ja ehdotti jotain ällöä Atrioisten jauhelihapitsan syömistä! Tönäisin hänet lattialle sängystä ja pyysin häntä menemään sohvalle nukkumaan, Johanna Tukiainen kertoo värikkään yön tapahtumista blogissaan.

Omassa blogissaan Johanna Tukiainen kertaa vielä muitakin kohutun yön vauhdikkaita tapahtumia.

– En ehtinyt tekemään mitään, kun hän riuhtaisi minut kovakouraisesti suoraan tukastani olohuoneeseen, jossa hän heitti minut pöydälle. Sitten hän kaatoi koko pöydän niin että se hajosi liitoksistaan, hajotti tietokoneen ja kävi kimppuuni. Arto piti minua väkisin maassa, istui päälläni ja kuristi minua kaksin käsin ja huusi täyttä kurkkua, että ”Nyt sä kuolet, mä vihdoinkin tapan sut!!!!” Tätä on tapahtunut monta kertaa aiemminkin ja tapauksille on onneksi myös silminnäkijät. Seiskan uusimman jutun Arton oma ”versio” tapahtumista ei todellakaan pidä paikkaansa, se on täyttä valetta!!!

Seiskassa Arto on kertonut yön tapahtumista huomattavasti Johannan tarinasta poikkeavan version, joten oikeudessa tullaan mahdollisesti selvittämään kumman kertomus pitää paikkansa. Stara yritti tavoittaa Artoa kommenttia varten, mutta hän ei ole vastannut yhteydenottoihin.