Christina Aguileran seksikuvat julki – dildoja ja alastomia miehiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera oli taannoin suuren päihdekohun keskellä, kun hänet pidätettiin umpikännissä parin viikon päihdeputken jälkeen. Samalla myös tähden poikaystävä pidätettiin rattijuopumuksesta. Nyt Aguilera on jälleen uuden skandaalin keskellä.

Laulajasta on nimittäin joutunut vääriin käsiin arkaluontoisia valokuvia. Kuvat päätyivät hakoteille, kun Aguilera ilmeisesti unohti kameransa muistikortin ranskalaiseen hotellihuoneeseen. Poptähden intiimejä kuvia on kaupiteltu ainakin amerikkalaiselle Radar Online -julkaisulle. Vääriin käsiin joutuneiden kuvien joukossa on muiden muassa romanttisia kuvia Aguilerasta ja tämän nykyisestä poikaystävästä Matt Rutlerista.

Kuvissa pari nähdään intohimoisissa tunnelmissa sängyllä. Kuvien joukossa on myös useita otoksia Nicole Richien syyskuisista polttareista, joihin Aguilerakin osallistui. Eräässä Richien polttari-iltana otetussa kuvassa Aguilera poseeraa kameralle kahden alastoman miehen kanssa, Radar Online -julkaisu kertoo.

Toisessa kuvassa poptähti puolestaan esittää antavansa suuseksiä seksilelua kädessään pitävälle miehelle. Christina Aguilera seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. 30-vuotias Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa.