Jackie Chan Facebookissa: ”En ole kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu toimintatähti Jackie Chan on tuorein supertähti, jonka väitetään kuolleen sydänkohtaukseen. Nyt vauhdikas itsepuolustusekspertti on joutunut oikomaan huhuja Facebookissa. Hän julkaisi nimittäin itsestään tuoreen kuvan ja ilmoitti olevansa yhä elossa.

– Olen elossa ja voin hyvin. En ole saanut sydänkohtausta ja kuollut, kuten monissa sosiaalisissa medioissa ja verkkolehdissä raportoitiin. Valmistaudun parhaillaan seuraavaan elokuvaani, Jackie Chan ilmoitti.

Viihdelehti Stara tapasi Jackie Chanin ja muut Karate Kid -elokuvan tähdet leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä.

Viime aikoina viihdemaailma on menettänyt selvästi keskimääräistä enemmän supertähtiä, ja samalla myös perättömien väitteiden määrä on kasvanut samassa tahdissa. Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Cruisen lisäksi muiden muassa Tom Cruise, Charlie Sheen, Miley Cyrus, Britney Spears, Eddie Murphy, Aaron Carter, Adam Sandler, Owen Wilson, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”