Sauli Koskinen ja Adam Lambert paparazzikuvissa Lady Gagan keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken seuratuin julkkistähti maailmalla on kiistattomasti BB-julkkis Sauli Koskinen, jonka huhutaan seurustelevan poptähti Adam Lambertin kanssa. Erityisesti amerikkalaiset viihdelehdet seuraavat tarkasti suomalaismiehen seikkailuja Yhdysvalloissa. Nyt Sauli ja Adam ovat ylittäneet taas uutiskynnyksen.

Sauli Koskinen ja Adam Lambert olivat maanantaina seuraamassa Lady Gagan konserttia Los Angelesin Staples Centerissä. Paparazzit piirittivät luonnollisesti pariskuntaa ja nyt kuvamateriaalia on päätynyt viihdelehtiin. Katso kuvat tästä.

Edellisenä iltana ainakin Adam oli mukana Lady Gagan lämppärinä toimineen Scissor Sistersin laulajan järjestämissä illallisjuhlissa. Helmikuussa Sauli Koskinen ja Adam Lambert kuvattiin nauttimassa yhteisestä luksuslomasta Bora Boran saarella. Taannoin Sauli Koskinen sai ensimmäisen oman kuvagalleriansa suositun Socialite Life -viihdelehden verkkosivuille.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.