Mariah Careyn aprillipila ”osui ja upposi” medioihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey joutui taannoin jättämään roolin elokuvassa Tyler Perryn ohjaamassa elokuvassa, kun hän hankkiutui raskaaksi. Laskettu aika on tänä keväänä, ja eilen Mariah on onnistunut huijaamaan medioita siihen liittyneellä aprillipilallaan.

Careyn aviomies Nick Cannon ilmoitti eilen 92,3 Now FM -kanavan radio-ohjelmassaan, että Mariah on kiidätetty jo sairaalaan synnyttämään. Hän kertoi saaneensa vaimoltaan hetkeä aiemmin puhelun, jossa tämä kertoi olevansa matkalla sairaalaan.

Asiasta raportoitiin myös kanavan Twitter-mikroblogissa, sillä myös Cannonin työtoverit olivat uskoneet tarinaan. Monet viihdelehdet uutisoivat saman tien asiasta, mutta myöhemmin koko juttu osoittautuikin aprillipilaksi. Nick Cannon paljasti pilan Twitter-mikroblogissaan ja pahoitteli samalla asiaa.