Tupakanpoltto koitui Cheryl Colen kohtaloksi Yhdysvalloissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on nykyisin musiikkiuraansa tunnetuimpi X Factor -tuomarina.

Viime viikkoina on väännetty peistä siitä pääseekö Cheryl Cole mukaan X Factor -ohjelman amerikkalaisen version tuomaristoon. Monet amerikkalaiset tähdet ovat kuitenkin olleet häntä vastaan, koska neitokainen ei ole siellä yhtä tunnettu kuin kotimaassaan ja koska hänen korostuksensa on amerikkalaisille vierasta. Tilanteesta on viime päivinäkin kuultu erilaisia huhuja. Nyt on selvinnyt, että brittitähden maine ja ääni ovat kärsineet myös siitä että hän polttaa runsaasti tupakkaa.

The Sun -lehden mukaan laulajan taustavoimat ovat kieltäneet Cheryliltä tupakoinnin, jotta hän ei menettäisi viimeisiäkin mahdollisuuksiaan saada jalansijaa Yhdysvalloissa. Samalla Cheryl on käynyt puheopetuksessa päästäkseen eroon korostuksestaan. Lehti kuitenkin kertoo, että laulaja ei ole halukas lopettamaan ikävää tapaansa. X Factor -tuottaja Simon Cowellin kerrotaan ärsyyntyneen siitä, että Cheryl poistui kuvauksista alituiseen tupakalle.