Google pilailee rankasti Antti Tuiskun kustannuksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin suurin hakupalvelu Google pilailee parhaillaan Antti Tuiskun kustannuksella väittäen, että suomalaislaulaja on tyttömäinen. Google on ajoittain järjestänyt käyttäjilleen hauskoja jekkuja, mutta suomalaisiin kohdistuneita pilailuja ei ole tapahtunut ainakaan miesmuistiin.

Antti Tuiskuun kohdistuva pila löytyy Google Translate -kääntäjän puolelta, jonne myös palvelun käyttäjät voivat syöttää oikeaksi katsomiaan hakutuloksia. Suosikkilaulajan nimi tulee käännöksen tulokseksi, kun palveluun syötetään englanninkielinen sana ”girlicious”, eli vapaasti suomennettuna ”tyttömäinen”. Sanalle löytyy tosin useita muitakin samansuuntaisia merkityksiä.

Tuoreessa muistissa on muiden muassa tapaus, jossa kirjoitettaessa hakusanaksi Helvetica-fontin nimi muuttuivat Googlen omat tekstit Comic Sans -sarjakuvafontiksi.