Anna Abreu niittää jälleen menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen poptähti Anna Abreu julkaisi viime viikon keskiviikkona uuden albuminsa Rush, joka on nyt noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Levyjä myytiin kauppoihin reippaasti yli kultalevyyn oikeuttavan määrä.

Lue Rush-albumin arvostelu tästä.

Albumi julkaistiin digitaalisena jo 28. maaliskuuta, jonka jälkeen se nousi nopeasti iTunesin ykköseksi ja on pysynyt siellä kärkikahinoissa siitä lähtien. Annan ensimmäinen single, Hysteria, nousi myös kyseisen latauskaupan ykköseksi heti ilmestyttyään. Rush on Annan neljäs albumi ja sen on tuottanut Jukka Immonen. Albumin levynjulkkareita juhlitaan tänään perjantaina Helsingin Virgin Oilissa.

Annan seuraava single, Worst Part Is Over, on tehty yhdessä Jukka Immosen, Patric Sarinin ja Redraman kanssa, joista viimeksimainittu myös vierailee kappaleessa. Annan kolmea aiempaa levyä on myyty yhteensä lähes 185.000 kappaletta. Hänet on palkittu kahdesti Vuoden naissolistin Emmalla.