Johanna Tukiaisen blogissa rajuja väitteitä Artosta: ”Voiko olla totta?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan häämatkallaan ilman miestään Arto Länsmania. Kohuparin suhteesta ja sen loppumisesta olemme saaneet lukea jo runsaasti viihdeuutisista, mutta nyt ääneen on päässyt myös mystinen nimettömänä pysyttelevä nainen.

Johanna Tukiaisen blogissa on nimittäin julkaistu kirjoitus, jossa naimisissa oleva nainen väittää olleensa aikoinaan Länsmanin kanssa suhteessa. Kirjoituksessa kerrotaan seikkaperäisesti kuinka väitetty suhde sai alkunsa ja kunka se eteni. Mukana on myös erittäin intiimejä paljastuksia. Lue kirjoitus tästä. Samalla kirjoituksessa vakuutellaan kertomuksen todenperäisyyttä.

– Se minkä tähän jatkossa kirjoitan ei todellakaan ole tarkoitettu loukkaamaan ketään vaan totean vain tosiasiat. Kaikki alla kirjoitettu on todellakin tapahtunut minulle henkilökohtaisesti ja mielipiteeni ovat täysin omiani, nimettömänä pysyttelevä kirjoittaja kirjoittaa.

Muutama päivä myöhemmin myös Johanna Tukiainen itse julkaisi kirjoituksen, jonka sävy on lähes samanlainen. Arto Länsman ei ole suostunut kommentoimaan kirjoituksia Staralle.