Seksikkäimmät supermallit listattiin – Candice Swanepoel ykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan vuosittain monenlaisia listauksia kuumimmista, haluttavimmista ja seksikkäimmistä naisista. Nyt vuorossa on maailman sadan seksikkäimmän huippumallin lista. Mukana on myös pari varsinaista yllätystä.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi on nyt nimittäin rankattu Candice Swanepoel, joka on ollut parin viime viikon ajan otsikoissa sairaalloisen laihan olemuksensa vuoksi. Hänen epäillään sairastuneen anoreksiaan. Toiseksi seksikkäin on Marisa Miller ja kolmanneksi sijouttui Adriana Lima. Viiden joukossa ovat myös Gisele Bundchen ja Brooklyn Decker.

Kymmenen seksikkäimmän listalle ovat mahtuneet edellä mainittujen lisäksi myös Bar Refaeli, Rosie Huntington-Whiteley, Irina Shayk (aka Irina Sheik), Selita Ebanks ja Top 10 -listan yllättäjä Emily DiDonato. Huomionarvoista on lisäksi se, että 18-vuotias teinimalli on noussut suoraan sijalle 24., vaikka hän teki läpimurtonsa vasta pari kuukautta sitten Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.