Idols-Hennariikka Syvänne: ”Mie itken sitten kotona, en tässä”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailu on edennyt finaalivaiheeseen saakka. Edellisessä finaalissa kotiin passitettiin Lotta Sandholm, joka ei ollut kovin pahoillaan putoamisestaan. Heti tuoreeltaan hän kertoi lähtevänsä mieluummin itse kotiin ja uhrautuvansa muiden puolesta.

Lähetyksen jälkeen Staran Chaos Tube -tiimi tapasi kulissien takana Lotan, Hennariikan ja Stinan. Tytöt kertoivat haastattelussa tunnelmistaan. Erityisesti Hennariikka Syvänne tuntui olevan pahoillaan kilpakumppaninsa putoamisesta.

– Sama juttu kuin aina ennenkin. Semmoiset hämmentyneet fiilikset on. Oon iloinen siitä että oon tässä, ja sitten kun tää yksi lähtee niin mie itken sitten kotona, en tässä, Hennariikka Syvänne totesi Chaos Tube -haastattelussa.

Hennariikka kertoi myös olleensa erittäin tyytyväinen omaan suoritukseensa finaalilähetyksessä. Suoran lähetyksen jälkeen neitokaiset kertoivat suuntaavansa Idols-finalistien asunnolle, jossa ohjelmassa oli rentoutumista saunomisen ja porealtaan parissa. Lotta kommentoi samalla tietoja, joiden mukaan häntä kutsutaan talossa Ruotsin prinsessaksi.

– Itse asiassa minä olen hovin karannut prinsessa. Mä olen yksi niistä prinsessoista, Lotta Sandholm paljasti.

– Ja me ollaan vaan hovineitoja, Hennariikka lisäsi.