Jessica Alban paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin äskettäin Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Niiden myötä Jessican osakkeet nousivat viihdelehdissä, mutta nyt neitokainen viettää jo taukoa julkisuudesta.

Jessica Alba kertoi nimittäin taannoin olevansa taas raskaana. Nyt hän kuitenkin poseeraa Vogue-lehden Italian version huhtikuun numeron sivuilla goottihenkisenä ja muutenkin varsin paljastavissa asuissa, joissa paita muiden muassa paljasti näyttävän sisältönsä.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.