Ashley Tisdale riisui kaiken alastonkuvaan: ”Olen nyt nainen enkä tyttö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Syksyllä hiuksensa tummentanut nuori tähti on nyt uskaltautunut riisumaan itsensä alastomaksi ja poseeraamaan Allure-lehden nakukuvassa. Lehtijutussa Ashley yrittää päästä eroon yllään edelleen olevasta teinitähden viitasta, sillä hän toteaa että ei enää ole se nuori tyttö, joksi ihmiset häntä luulevat. Sen sijaan hän on nykyisin nuori nainen.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.