Jennifer Aniston pokasi Kauhea kankkunen -tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Myös suhdepuolella hänellä on ollut viime aikoina harvinaisen hiljaista.

Nyt Jennifer on kuitenkin pokannut jo toistamiseen Rajaton ja Kauhea kankkunen -elokuvien päätähden Bradley Cooperin. Jennifer ja Bradley seurustelivat hetken aikaa vuonna 2009, ja nyt vanha suola on janottanut. Asiasta kertoneen X17-julkaisun mukaan heidät on nähty viime päivinä useita kertoja yhdessä Los Angelesissa. Vielä muutama kuukausi sitten Bradley Cooper seurusteli Renee Zellwegerin kanssa.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.