Paleface: ”Toivottavasti kukaan ei juo absintti-viskiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen hiphop-artisti Paleface yllätti taannoin monet voittamalla peräti kolme Emma-palkintoa. Stara tapasi artistin Rukalla Battery Spring Break -tapahtumassa, jossa hän oli esiintymässä perjantaina.

Palecafen menestyksekäs Helsinki Shangri-La -albumi on pääasiassa vakavaa asiaa, mutta monilta kuulijoita sen perimmäiset tarkoitusperät ovat menneet ohi. Erityisesti viime kesän jättihitti Syntyny rellestää otettiin vastaan lähinnä ryyppylauluna.

– Tottakai se on hienoa, että jengi diggailee. Sehän on pääasia. Se oli vään liioteltua odottaa, että perusturre ymmärtäisi muutenkaan, että mitä siellä teksteissä sanotaan. Vaikka laulais kuinka selkokielellä. Kyllä ne teemat sieltä aika usein unohtuvat, Paleface kertoi Staralle.

– Vexi Salmi usein harmittelee sitä, että suomalaisilla musakuluttajilla ei ole välttämättä lainkaan sarkasmin tai ironian tajua. Monet tuollaiset rajut humoristiset viitteet jäävät ymmärtämättä. Tärkeintä kuitenkin on että että jengi kuuntelee ja diggailee. Toivottavasti kukaan ei juo absintti-viskiä himassa.

Uusimmat