Emma Roberts hurmaa pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja uusia rooleja tulee kovaa vauhtia.

Emma Roberts tähditti viime vuonna Twelve-nimistä jännityselokuvaa, jossa tumma kaunotar nähtiin riisumassa paitansa ja poseeraamassa rintaliivisillään kameran edessä. Nyt Emma on bongattu varsin arkisissa tunnelmissa Los Angelesissa. Hän oli valinnut ylleen tiukkojen mustien farkkujen lisäksi pienen valkoisen topiin.

20-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi  Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.