Jouni Hynynen Perussuomalaisista: ”Naisillakin oli viikset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perussuomalaisten vaalivoitto on puhuttanut harvinaisen paljon suomalaisia, ja tilanteeseen ovat ottaneet kantaa myös lukuisat viihdealan tähdet. Nyt Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen on kommentoinut Timo Soinia Turun Syke -julkaisun haastattelussa.

Haastattelussa Hynynen kommentoi taannoista partansa ajamista ja kertoo esimerkin viisimiehestä. Samalla hän tulee kommentoineeksi myös Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa mukana olleita naisia, joilla on hänen mukaansa henkiset viikset.

– Ai että kuka sitten on sellainen viiksimies? Esimerkiksi Timo Soini. Vaikkei sillä pökäleitä olekaan. No jos katoit vaikka vaalivalvojaisia – joka on muuten loistavaa viihdettä. Parempaa kun linnajuhlat, Hynynen kertoi Turun Syke -julkaisulle päätään pudistellen.

– Niinku perussuomalaisten vaalivalvojaisten salissa se jengi. Niin kyllähän ne v**tu semmoset viiksijuhlat oli! Niillä naisillakin oli jopa viikset. Sillee henkiset viikset. Että repikää siitä nyt sitte v**tu seuraavat neljä vuotta.