Tältä Tampereen uusi ravintolamaailma näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tampereella vietettiin jo toisen ravintolamaailman avajaisia lyhyen ajan sisällä. Kaupungin ravintolatarjonta onkin muuttunut merkittävästi alkuvuoden aikana. Eilen juhlittiin kolmen ravintolan kokonaisuuden avajaisia Koskikeskuksessa, jonne avattiin Miami, Hullu Poro ja Skål.

Hankkeen pääyhteistyökumppanina on Leviltä tutun Hullu Poro -ravintolan omistaja ja yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari. Tampereen Hullu Poro avasi ovensa Koskikeskuksen yläkerrassa. Soittoruokala Sahan tilalle avautui amerikkalaishenkinen Miami, jonka viereen tuli kahvila-drinkkibaari Skål. Avajaisjuhlat jatkuvat koko viikonlopun ja pääsiäispyhien ajan.

Stara-hampurilainen Miamissa
Stara-hampurilainen Miamissa

Ravintola Miamin ruokapuolen bravuuri on tuhtiakin tuhdimpi Stara-hampurilainen, joka on toteutettu yhteistyössä viihdelehti Staran kanssa. Katso esittelyvideo ravintolamaailmasta tästä.