Jamie Chung riisui lehtikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sucker Punch -elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävä aasialaiskaunotar Jamie Chung on vielä suurelle yleisölle varsin tuore tuttavuus, mutta hänestä povataan yhtä kuluvan vuoden kovimmista nousijoista julkkisrintamalla.

Tuoreimman elokuvaroolinsa myötä Jamie Chung on päässyt nyt poseeraamaan myös Esquire-lehden toukokuun numeron sivuille. Seksikäs neitokainen keikistelee kuvissa alusvaatteisillaan viettelevissä asennoissa.

28-vuotias Jamie Chung on amerikkalainen näyttelijä ja realitytähti, joka on tullut tunnetuksi The Real World -realityohjelman tähtenä. Sittemmin hän pääsi näyttelemään myös elokuvissa, joista tunnetuimpia lienevät Sorority Row ja Sucker Punch. Televisiossa Jamie Chung on vilahtanut sarjoissa CSI New York ja Veronica Mars. Vuonna 2011 Chung nähdään myös elokuvassa Kauhea kankkunen 2.