Naispoliitikon fetissikuvat vuotivat verkkoon juuri ennen vaaleja

Ohhoh! · Stara.fi

Britanniassa järjestetään pian paikallisvaalit, joiden eräs ehdokas on nyt joutunut tukalaan tilanteeseen juuri vaalien kynnyksellä. Naispuolinen poliitikko Holly-Ann Battye nähdään nimittäin poseeraamassa verkkoon vuotaneissa rohkeissa fetissikuvissa.

Puolialaston Holly-Ann Battye nähdään goottiteemaisissa valokuvissa makaamassa sängyllä ja esittelemässä paljasta pintaa suukapula suussaan. Kuvat ovat hänen itsensä julkaisemia, sillä hän julkaisi ne DeviantArt-sivustolla nimimerkillä HollyTheWolly. Katso kuvat tästä.

Kuvateksteinä on muiden muassa ”I Kill”, ”Voodoo” ja ”Make It Blead”. Viimeisen kuvan teeman mukaisesti eräissä kuvissa poliitikko on maskeerattu verta vuotavaksi. Battye on itse puolustellut kuviaan taiteellisiksi ja todennut niiden nostamisen julkisuuteen olevan vain hänen vastaehdokkaidensa aikaansaamaa mustamaalaamista. Hän on nimittänyt kuvia arvostelleita ahdasmielisiksi ja todennut kuviin keskittymisen olevan vain yritys viedä keskustelu pois poliittitisesta keskustelusta.

Uusimmat