Suomalaisyhtyeelle kultalevy Saksasta – yli 150 000 singleä myyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkiyhtyen Sunrise Avenue julkaisi äskettäin uuden Out Of Style -albuminsa, joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Levyä myytiin Suomessa parissa viikossa kultalevyyn oikeuttava määrä. Nyt menestystä on niitetty myös Saksassa.

Out Of Style on menestynyt hyvin myös Keski-Euroopassa. Saksassa ja Itävallassa levy nousi ensimmäisellä listaviikolla sijalle kuusi ja Sveitsissä sijalle kymmenen. Staran saamien tietojen mukaan uuden levyn ensimmäistä singleä, Hollywood Hills, on myyty Saksassa jo huimat yli 150.000 kappaletta. Yhtye sai singlestä tänään harvinaisen kultalevyn.

Sunrise Avenue on parhaillaan Keski-Euroopassa loppuunmyydyllä kiertueella. Turnee alkoi 23. huhtikuuta Berliinistä. Kesällä yhtye tekee useita festarikeikkoja ja syksyllä on jälleen oman kiertueen vuoro.