Richie Sambora vieroitukseen – keikat vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Bon Jovi -yhtyeen jäsen Richie Sambora on taistellut päihderiippuvuutensa kanssa jo vuosien ajan. Hän oli vuonna 2007 vieroitushoidossa julkkisten suosimalla Cirque Lodge -klinikalle Utahissa. Nyt rokkari on taas hoidossa.

Viime vuosi oli Samboralle ja koko yhtyeelle raskas, sillä bändi teki maailman eniten, 201 miljoonaa dollaria, tuottaneen kiertueen ja sen lisäksi Sambora perusti oman vaatemerkin. Radar Online -julkaisun mukaan 52-vuotias Richie Sambora päätyi samalla jälleen juopottelemaan. Rocktähti on kärsinyt vuosien varrella myös psyykkisistä ongelmista.

Lähipiiri kertoi verkkojulkaisulle, että rokkari haluaa nyt päästä eroon päihteistä lopullisesti. Bändi on kannustanut jäsentään kirjautumaan vieroitukseen. Vielä ei ole tietoa miten hoitojakso vaikuttaa bändin keikkailuun. Yhtyeen pitäisi jatkaa keikkoja myöhemmin tässä kuussa ja kesäksi on varattu esiintymisiä Euroopassa.