Facebook-käyttäjät: ”Pippa Middleton ja Prinssi Harry yhteen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisissä kuninkaallisissa häissä kaasona toiminut 27-vuotias Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi heti supertähdeksi ympäri maailmaa, ja hänet on nimitetty jo tyyli-ikoniksi. Morsiamelta show’n häissä varastanutta kaunotarta naitetaan nyt siskonsa tavoin kuninkaalliselle.

Prinssi William ja Herttuatar Catherine saivat häissä toisensa, mutta Facebookissa vaaditaan toistakin paria. Prinssi Williamin pikkuveli Prinssi Harry ja Pippa Middleton kuvattiin vierekkäin Buckinghamin palatsin parvekkeella, ja useiden brittilehtien mukaan he viihtyivät hyvin yhdessä myös myöhemmin varsinaisissa hääjuhlissa. Harry toimi Williamin bestmanina ja Pippa Katen kaasona.

Nyt Facebookiin on perustettu ryhmä, jonka nimeksi on annettu ”Pippa Middleton is single – Prince Harry likes this”. Ryhmään liittyvät toivovat, että 27-vuotias Pippa ja 26-vuotias Harry löytäisivät toisensa. Parissa tunnissa ryhmään oli liittynyt jo 30.000 käyttäjää, ja tällä hetkellä heitä on jo yli 40.000. Harry on viime aikoina ollut on-off -suhteessa Chelsy Davyn kanssa, joka oli eilen myös hääjuhlissa ja poistui paikalta noin kolmen aikaan aamuyöllä yhdessä Pippan kanssa.