Angelina Jolie ja Brad Pitt: Jokainen lapsi maksaa yli miljoonan vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat kasvattaneet todellisen suurperheen sekä keskenään lisääntymällä että aktiivisesti adoptoimalla. Nyt näyttelijäparin taloustietoja on päätynyt julkisuuteen.

In Touch -lehti kertoo saaneensa tietoonsa pariskunnan taloustietoja, ja niiden joukossa muiden muassa kuinka paljon perhe käyttää rahaa erilaisiin palveluihin. Lehden mukaan perheen kuuden lapsen ylläpitoon kuluu rahaa noin seitsemän miljoonaa euroa, eli jokainen lapsi maksaa yli miljoonan vuodessa.

Suurin osa rahoista kuluu lastenhoitajien ja yksityisopettajien palkkoihin, matkustukseen, hotelleihin ja ruokaan. Jokaisella lapsella on oma lastenhoitaja. Yhden lastenhoitajan vuosipalkka on noin 110.000 euroa. Lisäksi pariskunta käytti viime vuonna omia rahojaan yksityisiin lentokoneisiin viisi miljoonaa dollaria vuodessa, eivätkä hintaan sisälly reittilentojen kustannukset. Parhaillaan perhe hakee uutta lastenhoitajaa.