Suuri chilifestivaali Tampereelle – tulisen ruoan ystäville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna tulisen ruoan ystäville Tampereella järjestetty Naga 2010 –chilifestivaali keräsi suuren joukon vierailijoita ympäri Suomea. Lisäksi tapahtuma noteerattiin esimerkiksi Yhdysvalloissa Staran julkaiseman chilinsyönnin MM-kisavideon myötä.

Suuren suosion johdosta tänä kesänä 20. – 21. elokuuta järjestettävä tapahtuma kasvaa nyt isommaksi Chilifest Finlandiksi ja siirtyy Tampereen keskustorille. Keskustorille avataan tapahtuma-alue, jolla on Chilistreet, chililava, anniskelualue sekä entistä enemmän näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa. Lisäksi Chilifest Finland levittäytyy Tampereen ravintoloihin, joissa on viikonlopun ajan tarjolla erityisiä chili-menuita.

Chilifest Finland on edelleen on koko perheelle tarkoitettu maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on jakaa chilitietoutta, maistella chilejä ja herkullisia ruokia sekä pitää hauskaa. Festivaalin -ohjelmaan kuuluu myös chilinsyönnin MM-kilpailu. Tapahtuman järjestää Suomen Chiliyhdistys Ry, ravintola Jack The Rooster ja Poppamies.fi -verkkokauppa.