Suuri chilifestivaali Tampereelle – tulisen ruoan ystäville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna tulisen ruoan ystäville Tampereella järjestetty Naga 2010 –chilifestivaali keräsi suuren joukon vierailijoita ympäri Suomea. Lisäksi tapahtuma noteerattiin esimerkiksi Yhdysvalloissa Staran julkaiseman chilinsyönnin MM-kisavideon myötä.

Suuren suosion johdosta tänä kesänä 20. – 21. elokuuta järjestettävä tapahtuma kasvaa nyt isommaksi Chilifest Finlandiksi ja siirtyy Tampereen keskustorille. Keskustorille avataan tapahtuma-alue, jolla on Chilistreet, chililava, anniskelualue sekä entistä enemmän näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa. Lisäksi Chilifest Finland levittäytyy Tampereen ravintoloihin, joissa on viikonlopun ajan tarjolla erityisiä chili-menuita.

Chilifest Finland on edelleen on koko perheelle tarkoitettu maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on jakaa chilitietoutta, maistella chilejä ja herkullisia ruokia sekä pitää hauskaa. Festivaalin -ohjelmaan kuuluu myös chilinsyönnin MM-kilpailu. Tapahtuman järjestää Suomen Chiliyhdistys Ry, ravintola Jack The Rooster ja Poppamies.fi -verkkokauppa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat