Rosie Huntington-Whiteley maailman seksikkäimmäksi naiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy useita eri äänestyksiä ja listauksia, joissa maailman seksikkäimpiä ja kuumimpia naistähtiä pannaan järjestykseen. Yksi merkittävimmistä on Maxim-lehden vuosittainen listaus. Nyt vuoden 2011 tulokset on julkistettu.

Listan ykköseksi, eli maailman seksikkäimmäksi naiseksi, nousi hieman yllättäen Megan Foxin seuraaja, Transformers-elokuvien uusi päätähti Rosie Huntington-Whiteley. Hän vei ykköspaikan viime vuonna seksikkäimmäksi äänestetyltä Katy Perryltä. Perry vei puolestaan Megan Foxin paikan listan kolmantena, ja Fox romahti peräti sijalle 17.

Toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi rankattiin Olivia Munn, ja viiden joukkoon mahtuivat lisäksi myös näyttelijä Cameron Diaz ja Mila Kunis. Kymmenen joukossa olivat heidän lisäkseen Bar Refaeli, Anne Hathaway, Natalie Portman, Cobie Smulders ja Jennifer Lawrence.