Pippa Middletonin rintaliivikuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime perjantaina Lontoossa juhlituista kuninkaallisista häistä muistetaan erityisesti se, että morsiamen pikkusiskosta Philippa Charlotte ”Pippa” Middletonista  tuli superjulkkis samalla sekunnilla kun hän nousi autosta hääkirkon edustalla. Nyt hänen paljastava valokuvansa on vuotanut julkisuuteen.

Sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa saivat ihastella 27-vuotiaan Pippan upeaa olemustaan ja vartaloaan, eikä ihme että hänen todettiin myöhemmin varastaneen päähuomion koko häissä. Nyt hänestä on saatu ensimmäiset kohuotsikot, kun neitokaisen vanha ja paljastava valokuva julkaistiin. Siinä hän poseeraa rintaliivisillään juhlissa.

Heti häiden jälkeen Facebookiin perustettiin myös fanisivusto, joka ei ollut omistettu varsinaisesti Pippalle, vaan hänen takapuolensa fanittamiselle. Pippa Middleton Ass Appreciation Society -niminen faniryhmä on saanut suuren suosion, ja tähän mennessä faneja on liittynyt ryhmään jo lähes 200.000.