Ashley Tisdale viettelevissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Syksyllä hiuksensa tummentanut nuori tähti yllätti viime viikolla poseeraamalla alastomana Allure-lehdessä. Hän kertoi haluavansa eroon teinitähden maineestaan. Samaa tarkoitusta ajanevat myös tuoreet mallikuvat, joissa Ashley poseeraa viettelevästi muiden muassa alusvaatteisillaan.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.