Olivia Wilde timmissä bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Upea kaunotar poseeraa nykyisin viikoittain tunnettujen miesten- ja muotilehtien kansikuvissa ja julkkisjuhlissa.

Äskettäin Olivia Wilde ja hänen italialainen aviomiehensä Tao Ruspoli erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Teini-iässä alkanut liitto ei kestänyt viihdemaailman melskeissä, mutta eron myötä Olivia nimettiin Hollywoodin seksikkäimmäksi sinkuksi. Kaunotar on juhli äskettäin 27-vuotissynttäreitään ja nyt hän poseeraa näyttävissä kuvissa Glamour-lehden kesäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

Olivia Wilde

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.