Rosie Huntington-Whiteleyn rinta oli pullahtaa paidasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Potkut saaneen Megan Foxin tilalle Transformers-elokuvan naispääosaan leffasarjan kolmanteen osaan kiinnitetty Rosie Huntington-Whiteley oli viime vuonna rakettimaisessa nousussa Hollywoodissa. Lopullinen niitti menestykselle tuli aiemmin tällä viikolla.

Maxim-lehti valitsi Rosien nimittäin vuosittaisessa listauksessaan maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Hän jätti siten taakseen kaikki supermallit ja muut naistähdet. Äskettäin kaunotar oli vilauttaa noustessaan autosta paljastavassa punaisessa asussaan MET-gaalaan saapuessaan.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.