Marisa Miller piehtaroi pikkuhoususillaan hiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Tällä kertaa Marisa Miller nähdään poseeraamassa Esquire-lehden sivuilla näyttävässä mallikuvassa. Siinä huippumalli piehtaroi hiekalla yläosattomissa pelkät alushousut jalassaan. Loput kuvasarjasta julkistetaan vasta myöhemmin.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa taannoin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi äskettäin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.