Katie Price riisui paksun pakkelikerroksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price käy parhaillaan läpi jo toista avioeroprosessiaan parin vuoden sisään. Povipommin suhde vapaapainija Alex Reidin kanssa päättyi riitaisasti tammikuussa, kun Las Vegasissa solmittu pika-avioliitto kesti vain vuoden.

32-vuotias Katie Price toipui toisesta avioerostaan nopeasti, sillä jo parin viikon päästä hänen rinnallaan nähtiin uusi mies. Argentiinalaisen Leandro Penna -nimisen mallin kanssa seurusteleva Price esitteli jokunen viikko sitten jo uutta sormustaan. Normaalisti valtavan pakkelikerroksen alle piiloutuvat tähti on nyt yllättänyt lähes meikittömänä yhdessä kultansa kanssa.

Pricen suosio Britanniassa on laskenut hurjasti hänen suhdesotkujensa myötä. Jatkuvasti negatiivista julkisuutta saava kolmen lapsen äiti on nyt paljastanut olevansa huolissaan turvallisuudestaan. Povipommi pelkää joutuvansa hullun fanin puukottamaksi, joten hän onkin viime aikoina palkannut itselleen lisää turvamiehiä.