21-vuotias narkkarityttö vietteli teinipojat ryhmäseksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on tullut julki harvinaislaatuinen poliisijuttu, jossa 21-vuotias narkomaanityttö pidätettiin hänen harrastaessaan seksiä Lontoossa julkisella paikalla viiden teinipojan kanssa.

Tapauksen huomasivat ohi kulkeneen junan matkustajat, jotka ilmoittivat asiasta poliisille. Tyttö ja kolme 15 – 16-vuotiasta poikaa pidätettiin paikalta, mutta kaksi poikaa onnistui pakenemaan. Viranomaisten mukaan tyttö oli narkomaani, joka oli lähestynyt poikia kadulla ja kysynyt josko he haluaisivat harrastaa hänen kanssaan seksiä, The Sun uutisoi.

Pojat suostuivat suorasukaiseen ehdotukseen ja suuntasivat tytön kanssa viereiseen metsään. Siellä tyttö harrasti seksiä koko ryhmän kanssa. Paikka sattui kuitenkin olemaan sellainen, että se näkyi viereiselle junanradalle. Nyt tyttö on vastannut teostaan oikeudessa, jossa hän lehden mukaan lähinnä kikatteli tempaukselleen. Häntä syytetään siveettömyyden lisäksi myös huumeiden hallussapidosta. Psykiatrin mukaan tyttö on henkisesti epävakaa.