Poliisit tunaroivat – kolaroivat rajusti keskenään – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa hälytysajoneuvot joutuvat aika ajoin onnettomuuksiin joko niiden kuljettajan tai kanssa-autoilijoiden varomattomuuden vuoksi. Nyt Yhdysvalloissa on kuvattu tapaus, jossa kaksi poliisiautoa on kolaroinut rajusti keskenään.

Mississippin osavaltiossa sijaitsevan Greenvillen kaupungin keskustassa olevassa risteyksessä tapahtui onnettomuus, jossa poliisiauto ajoi toisen poliisiauton kylkeen. Kyseessä oli valoristeys, joten toisen autoista oli täytynyt ajaa päin punaisia liikennevaloja. Videon kuvannut silminnäkijä raportoi paikalta ja ihmettelee kun kolaripaikalle näyttää kerääntyneen koko alueen poliisiautot.

Tilanne jatkui vielä alla olevalla videolla, jossa kuvaaja raportoi poliisille 11.9.2001 tapahtuneesta WTC-rikoksesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat