Angelina Jolie ei voi sietää omaa ääntään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Angelina Jolie nähtiin taannoin valkokankaalla Salt ja The Tourist -elokuvissa. Sittemmin hän on edustanut monissa tilaisuuksissa yhdessä miehensä Brad Pittin kanssa. Parhaillaan Angelina tienaa 10 miljoonaa dollaria Louis Vuittonin mainossopimuksestaan.

Nyt supertähti on paljastanut, että hän ei voi sietää omaa ääntään eikä ole koskaan pitänyt siitä. Angelina Jolie tekee ääniroolin tulevassa Kung Fu Panda 2 -elokuvassa.

– En ole koskaan pitänyt omasta äänestäni. Kuten monet muutkin ihmiset, kun kuulen oman ääneni ajattelen että hmmmm. Menin kuitenkin koe-esiintymiseen ja esitin siellä kaikkia mahdollisia osaamiani korostuksia. Sitten he analysoivat ääneni ja palkkasivat minut. Heille ääneni kelpasi, Angelina Jolie kertoi MTV Newsille.

Angelina Jolien Salt-elokuva on saamassa myös jatkoa. Salt 2 on tarkoitus kuvata seuraavan kahden vuoden aikana. Elokuvan tuottaja Lorenzo di Bonaventura vahvisti alkuvuodesta Jolien olevan mukana kakkososassa.

– Ensimmäinen Salt-elokuva myi itsensä läpi nopeasti. Sony-yhtiön johtoporras luki käsikirjoituksen ja he rakastivat tarinaa. He ostivat sen ja roolitus alkoi. Ensisijaisesti he halusivat päärooliin Tom Cruisen, joka lähti mukaan. Jostain syystä Tom Cruise kuitenkin peruutti päätöksensä, ja silloin Sony otti yhteyttä Angelina Jolieen. Onnistuneen ykkösosan jälkeen onkin helppo tehdä kakkososa. Näemme Jolien tietenkin myös toisessa osassa, Lorenzo di Bonaventura kertoi Contact Music -julkaisulle.