Kate Moss vilautti taksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss oli taannoin otsikoissa uuden kuntosalinsa takia. Yksityisellä kuntosalilla oli hintaa noin 1,1 miljoonaa euroa. Äskettäin Kate Moss poseerasi Vogue-lehden Japanin version kannessa ja sisäsivuilla ja pian vuorossa oli saman lehden Brasilian numero.

Brasilian Voguen tuoreessa numerossa hän poseerasi yllättäen täysin alastomana nojatessaan pöytään selkä kameraan päin. Nyt Kate Moss on ikuistettu Lontoossa, jossa hän tuli vahingossa vilauttaneeksi pikkuhousujaan taksista noustessaan.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.