Nigerialaismiehellä 107 vaimoa ja 185 lasta

Ohhoh! · Stara.fi

Euroopan unionia on viime päivinä vaadittu voimakkaisiin toimenpiteisiin lapsivaimojen kieltämiseksi ympäri maailmaa ja erityisesti islamilaisissa maissa. Nyt Nigeriasta on löytynyt mies, jonka vaimokatras on todennäköisesti maailman suurin.

Nigerialainen 87-vuotias mies Bello Maasaba on ilmoittanut, että ei tule menemään enää uusiin naimisiin. Sitä ennen hän ehti kuitenkin avioitua 107 vaimon kanssa ja saada heidän kanssaan 185 lasta, Emirates 247 uutisoi. Parhaillaan mies asuu yhdessä 86 vaimonsa ja 133 lapsensa kanssa valtavassa 89 makuuhuoneen talossa. Hänen nuorin lapsensa syntyi vasta kuukausi sitten. Nuorin vaimoista on nyt 19-vuotias.

Pitkällä aviourallaan Bello Maasaba on joutunut saattamaan hautaan yhdeksän vaimoaan ja hän on lisäksi eronnut kahdestatoista vaimosta. Miehen perheeseen kuuluu vaimojen lähisukulaiset ja serkut mukaanlukien yli 5.000 ihmistä. Maasaba tuomittiin kotimaassaan vuonna 2008 vankilaan, kun hänen vaimojensa määrä selvisi viranomaisille. Mies vapautettiin, kun vaimot todistivat menneensä naimisiin omasta halustaan.