Jennifer Anistonia kohtasi suuri suru

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Myös suhdepuolella hänellä on ollut viime aikoina harvinaisen hiljaista.

Kauhea kankkunen -tähti Bradley Cooperin kanssa viihtyvä Aniston on nyt  kohdannut suru-uutisen lähipiiristään. Hänen rakas Norman-koiransa on nimittäin kuollut. Supertähden tiedottajan mukaan nelijalkainen ystävä menehtyi muutama viikko sitten 15-vuotiaana. Norman nähtiin aikoinaan myös televisiossa Chelsea-ohjelman vieraana Viimeksi helmikuussa Jennifer kertoi People-lehdelle kuinka hän ei voi olla erossa koirastaan ja siksi ottaa sen mukaansa myös kuvauspaikoille.

Näyttelemisen lisäksi Jennifer Aniston on luotsannut jo vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötä. Äskettäin hänet kiinnitettiin ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan, joka koostuu viidestä erillisestä lyhytelokuvasta. Projektissa työskentelevät ohjaajina myös Demi Moore ja Alicia Keys. Jennifer on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.