Michelle Rodriguezin bikinit pettivät – takapuoli paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Michelle Rodriguez on parhaillaan Ranskan Cannesissa, jossa vietetään Cannesin perinteisiä filmifestivaaleja. Rodriguez on elokuvajuhlilla mainostamassa uutta Underground Comedy -elokuvaansa, jota hän tähdittää yhdessä Lindsay Lohanin ja Adrien Brodyn kanssa.

Näyttelijättärellä oli viime viikonloppuna töiden lomassa aikaa myös vesileikeille, sillä tähti ikuistettiin hyppäämässä bikineissään kalliolta veteen. Hurjapäiselle tähdelle kävi kuitenkin köpelösti, sillä uimahypyn voimasta hänen bikiniensä alaosa valahti täysin alas. Näyttelijätär ei itse tätä huomannut, vaan esitteli paljasta takamustaan noustessaan köyden avulla vedestä ylös.

Michelle Rodriguez on näytellyt muiden muassa Suomessakin suurta suosiota nauttineessa Lost-televisiosarjasta. Valkokankaalla näyttelijätär on tähdittänyt muiden muassa Fast and Furios -elokuvia sekä maailmanlaajuiseksi hitiksi noussutta Avatar scifi-elokuvaa. Michelle Rodriguez on istunut jo kahteen otteeseen vankilassa jäätyään kiinni rattijuopumuksesta ja rikottuaan ehdonalaistaan. Hän kertoi olevansa ylpeä siitä, että on kyennyt menestymään Hollywoodissa rikosrekisteristään huolimatta.

Michelle Rodriguez ei ole itse myöntänyt olevansa lesbo, mutta pari vuotta sitten lukuisat mediat uutisoivat Kristianna Lokenin ja Rodriguezin seurustelevan keskenään. Loken tunnetaan lisäksi avoimen biseksuaalina. Rodriguez itse ilmoitti tuolloin olevansa pihkassa Colin Farrelliin. Rodriguez uskoo, että hänen menestyksensä salaisuus on siinä ettei hän ole suostunut esiintymään alastomana. Näyttelijän itsensä mukaan hän ei tule koskaan näyttelemään alastomana, koska hän on siihen liian ylpeä.