Negative-kitaristin shokkiero tyrmistytti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka suositun suomalaisen Negative-yhtyeen kitaristi Larry Love ilmoitti verkossa julkaisemassaan videolla suru-uutisen menestysyhtyeen sankalle fanijoukolle. Hän kertoi jättäneensä yhtyeen.

Uutinen tuli faneille täytenä yllätyksenä, ja videon ensimmäisissä kommenteissa koko juttua epäillään aprillipilaksi. Pian kommenttien sävy kuitenkin muuttuu selvästi, kun fanit ryhtyvät vuodattamaan tuntojaan kitaristin eron takia. Suurin osa kymmenistä viesteistä on bändin ulkomaisilta faneilta, sillä Negative on niittänyt menestystä ympäri maailmaa.

– En voi edes kirjoittaa oikein. Bändi ei ole enää koskaan sama ilman sinua. Tulemme aina rakastamaan sinua, eräs fani kirjoitti.

– Rehellisesti sanottuna tämä on todella syvältä. En ollut lainkaan surullinen, kun Christus lähti, mutta ilman sinua bändi ei ole enää sama riippumatta siitä kuka tulee tilallesi, toinen vuodatti tuntojaan.

– EI VOI OLLA TOTTA! Tämä on niin surullista. Kiitos kaikesta. Tulemme todella kaipaamaan sinua. Bändi ei tule enää olemaan sama ilman sinua esiintymislavalla.