Tältä näyttää jättimäinen tosielämän Angry Birds

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Pelin tuoreimman version myötä se on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset. Brändiä laajennetaan parhaillaan leluihin, peleihin ja elokuviin.

Nyt verkossa on julkaistu video, joka on kuvattu Angry Birds -pelimainoksen kuvauksissa. Mainosta varten pihamaalle on rakennettu suurikokoinen tosielämän Angry Birds -peli. Possut ja linnut eivät tosin ole eläviä. Mukana on myös näyttävää pyrotekniikkaa ja elävän orkesterin soittama tunnusmusiikki.

Angry Birds -valikoimassa on tällä hetkellä esimerkiksi pehmoleluja ja lautapeli. Animaatioelokuva on parhaillaan työn alla. Angry Birds -elokuva saa Suomen elokuvasäätiön tukea 50.000 euroa. Taannoin hittipelin takaa löytyvä Rovio sai 30 miljoonan euron pääomasijoituksen Accell Partners ja Atomica Ventures -yhtiöiltä.  Maaliskuussa CNN-kanava esitteli Gaddafin Angry Birds -hahmona.