Harvinaisen ärhäkkä Facebook-virus leviää nopeasti – varo tätä linkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli 550 miljoonalla käyttäjällään otollista maaperää erilaisille huijauksille. Viime aikoina huijaukset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, ja huijarit kehittävät koko ajan ärhäkämpiä viruksia.

Nyt viruksen lailla leviää myös suomalaisten Facebook-käyttäjien keskuudessa linkki, joka on harvinaisen ärhäkkä. Normaalisti virus jatkaa leviämistään käyttäjän seinälle vasta kun käyttäjä klikkaa Facebookin ulkopuolella olevan sivun linkkiä.

Nyt esimerkiksi yllä oleva seksikkäillä golf-videolla houkutteleva linkki levittää kuitenkin itsensä käyttäjän seinälle jo ilman ulkopuolella tapahtuvaa klikkausta. Jos seksikkäät golf-videot kiinnostavat, kannattaa oheinen linkki jättää ainakin toistaiseksi klikkaamatta Facebookissa.