Morsian hyppäsi 7. kerroksen ikkunasta hääpuvussa – käsittämätön pelastuminen

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinalainen nainen on epäonnistunut itsemurhayrityksessään, koska hän oli pukeutunut hääpukuun. Neitokainen hyppäsi kerrostalon seitsemännen kerroksen ikkunasta, mutta yritys kilpistyi, kun paikalle saapunut mies sai viime hetkellä naista niskasta kiinni.

Jilin provinssissa sijaitsevassa Changchunissa eilen tapahtuneen itsemurhayrityksen syynä oli 22-vuotiaan morsiamen saamat rukkaset. Hänen miesystävänsä jätti hänet nimittäin neljän vuoden seurustelun jälkeen juuri ennen häitä, ChinaJilin.com uutisoi. Katso kuvat tästä.

Kolmelta iltapäivällä morsian nähtiin istumassa ikkunalaudalla hääpuvussaan ja hän oli viiltänyt ranteensa. Tämän jälkeen nainen heitti käsilaukkunsa ja matkapuhelimensa alas. Paikalle hälytetyt palomiehet yrittivät puhua naista ympäri 40 minuutin ajan, mutta turhaan. Äitinsä saavuttua morsian hyppäsi alas, mutta samalla hetkellä Guo Zhongfan -niminen mies sai kiinni naisen niskasta ja pelasti tämän hengen. Miesjoukko sai vedettyä morsiamen takaisin sisään.