Maailmanloppuun enää tunteja: Ihmiset paljastavat netissä mitä katuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa valmistaudutaan parhaillaan huomiseksi ennustettuun maailmanloppuun, johon on aikaa enää tunteja. Samalla muiden muassa Twitter-blogeissa ihmiset ovat ryhtyneet paljastamaan mitä eniten katuvat ja mitä heiltä on jäänyt tekemättä tässä elämässä.

Näitä vuodatuksia, joista suurin osa on luonnollisesti kieli poskessa kirjoitettuja, voidaan seurata reaaliajassa alla olevasta Staran Twitter-ikkunasta. Ihmiset ovat katuneet muiden muassa sitä, että he ovat maksaneet tämän kuukauden laskunsa, eivät ole lyöneet ystäväänsä, eivät ole koskaan teipanneet itseään seinään ja niin edelleen.new TWTR.Widget({version: 2,type: 'search',search: '#raptureregrets',interval: 6000,title: 'Maailmanloppu tulee?',subject: 'Näitä ihmiset katuvat nyt',width: 450,height: 300,theme: {shell: {background: '#8ec1da',color: '#ffffff'},tweets: {background: '#ffffff',color: '#444444',links: '#1985b5'}},features: {scrollbar: false,loop: true,live: true,hashtags: true,timestamp: true,avatars: true,toptweets: true,behavior: 'default'}}).render().start();

Amerikkalainen radioevankelista Harold Camping jo jonkin aikaa ennustanut, että maailmanloppu tulee huomenna 21. toukokuuta 2011. Camping taustavoimineen ovat laskeneet Raamatusta, että ihmiskunta kohtaa loppunsa tuolloin ja että Jumala tuhoaa maan 21. lokakuuta 2011. Miljoonat amerikkalaiset uskovat ihmiskunnan tuhoutuvan huomenna. Lehdet ja viranomaiset ovat julkaisseet infopaketteja siitä miten ihmisten tulee toimia maailmanlopun iskiessä.

Harold Camping ennusti 1990-luvun alussa, että maailmanloppu tulisi syyskuussa 1994. Niin ei kuitenkaan tapahtunut, joten tuolloin kyseessä oli ilmeisesti jonkinlainen laskuvirhe. Tuorein ennustus on noussut otsikoihin lähinnä siksi, että sille on perustettu parodiasivusto WeCantKnow, joka laskee sekunteja väitettyyn maailmanloppuun. Aurinko noussee siis huomennakin aivan normaalisti.