Pikkupeura pelastettiin karulta kuolemalta – katso sydämet sulattava video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty hellyttävä ja samalla pelottava pelastusoperaatio, jossa pieni peuranpoikanen pelastettiin karulta kuolemalta. Se oli nimittäin pudonnut kivikon sisään ja jäänyt sinne loukkuun. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu.

Amerikkalainen perhe ihmetteli kuinka peura viihtyi heidän kotipihallaan poikkeuksellisen hyvin. Lähestyttäessä se lähti pakoon, mutta palasi kuitenkin pian. Tämän jälkeen asukkaat menivät tarkastelemaan kivikkoa, josta peura tuntui olevan erityisen kiinnostunut. Pian sieltä kuuluikin peuranpoikasen sydäntäsärkevä itku.

Asukkaat eivät itse saaneet liikuteltua kiviä, joten he soittivat pelastuslaitoksen paikalle. Kauan kestäneen ja pelottavan äänekkään pelastusoperaation jälkeen aivan vieressä päivystänyt emo sai rakkaan poikasensa takaisin ja niiden jälleennäkeminen sulattaa nyt sydämiä ympäri maailmaa. Perhe halusi jakaa tunnelman muidenkin kanssa julkaisemalla tapauksesta nettivideon.